keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Näppärä nappi...

Oletko ollut tilanteessa, jossa huulesi ovat rohtuneet, kätesi kuivat, jalkojasi mainitsemattakaan. Siitä on hieman aikaa a.k.a terveenä ollessa pari kertaa reissuilla jäi matkalaukku saapumati ja naamarasvat, käsivoide, meikinpuhdistusaine ym oli tietenkin laukussa. Kovasti ei hymyilyttänyt meikkien poisto hotellin saippualla ja kuivuuttaan kiristävä naama ilman rasvaa. Aamulla silmien ympärys oli silti mustana meikistä ja huulet halkeilivat.

Olen löytänyt ratkaisun !:D

                                                                          Kuva täältä..

Tilasin iherbistä Episencialin Cheeky Salve Lips Cheeks in ja olen rakastunut. Jos se on tarpeeksi herkkä lapsen iholle niin sopii se minullekin. Pienestä koostaan huolimatta tuote on riittoisa. Purkki on kulkenut käsilaukun sisätaskussa kiinteänä tuotteena myös lentokentän turvatarkastukset ja tuonut varmuutta matkoilla siihen, että vaikka pakaasi jäisi niin olisi meikinpoistoon, käsiin, jalkoihin, nirhaumiin ja kasvoihin voidetta..

IHerbin sivuilla kerrotaan tuotteen tuovan helpotusta huulille, poskille, akneen ym. sisältäen probioottia ja vadelmavoita sopien iältään 0+. Voide tuo suojaa ja kosteutta. USDA 70% orgaaninen. Hajusteeton, allergiatestattu.

Other Ingredients ( kopioitu Täältä )
Butyrospermum parkii (shea butter) fruit, butyrospermum parkii (organic shea butter), carthamus tinctorius (organic safflower) seed oil, helianthus annuus (organic sunflower) oil, beeswax (organic), vitis vinifera (grape) seed oil, octyldodecanol, tocopherol (non-GMO "tocobiol"), lactobacillus/milk ferment lysate filtrate (yogurt derived), beeswax, rubus idaeus (organic raspberry) juice
Free From the Bad Stuff: No additives, petroleum, parabens, phenoxyethanol, harsh preservatives, EDTA, SLS, synthetic fragrances or gluten.

Pienen, mutta tehokkaan purkin sisällä on ratkaisu, ainakin tilapäinen, moniin kuivuusongelmiin. On kyseessä poski, hiustenlatva tai pyllynpuolikaskin. Hintaa iherbissä on n. 7 € paikkeilla. Suosittelen kokeilemaan !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti